Nu börjar ett nytt kapitel

Den 15:e oktober bestämde jag mig slutligen


Efter att ha funderat under en längre tid meddelade jag CSN att jag avbryter mina studier. På senaste har det nämligen känts som att studierna tar tid som jag hellre lägger på att bygga upp mitt företag och min frilanskarriär som översättare, skribent och content writer, och från de jobb jag redan har inom dessa områden.

Det började kännas oklokt och onödigt att fortsätta utbilda mig när jag redan har precis de jobb jag vill ha. Man fastnar så lätt i tänket att man måste lära sig mer, måste kunna lite till innan man vågar ta det där slutgiltiga steget och satsa. Det krävs ju en del mod att ställa sig upp och säga att man är tillräckligt bra på något för att kunna jobba med det, för att kunna leva på det. Problemet är att man riskerar att fastna i utbildningsstadiet om man aldrig vågar tro på sina egna kunskaper.

Jag har översatt närmare tio böcker och skrivit hundratals hemsidor och artiklar med väldigt varierande innehåll och till vitt skilda kunder. Jag är tillräckligt bra på det här. Nu vågar jag tro på mig själv.

Så vad innebär det här? Jo, att i slutet av oktober får jag inget studiemedel. Det är första gången på evigheter som jag inte har den summan att falla tillbaka på, den tryggheten i ryggen. Som jag bara får lön för det arbete jag utfört. Jag är spänd på att få veta vad det kommer göra med mig, när jag kan (och måste) fokusera helhjärtat på skrivandet och att bygga upp det liv jag vill ha.

I söndags lämnade jag in en översatt bok och i måndags fick jag en ny. Jag har dessutom skrivit en del content till olika hemsidor, så det ser ljust ut. Den kommande tiden kommer jag att ta på mig mer jobb, skapa en arbetsvardag med någorlunda fasta rutiner, bygga klart och lansera hemsidor och lägga mer tid på Instagram. Jag ska skriva artiklar till en av mina egna hemsidor, utforma nyhetsbrev och börja knåpa på hur jag kan hjälpa andra att våga röra sig mot drömlivet. Dessutom utbildar jag mig till livscoach med inriktning självkänsla.

Jag kommer att ha en hemsida (som lanseras 27:e oktober) där jag delar artiklar på ämnet content writing och översättning, pepp och inspiration, självkänsla och mod. Men här i bloggen kommer jag låta er hänga med lite närmare inpå livet, bakom kulisserna och i en entreprenörs och skribents liv.

Så ja. Nu finns det ingen återvändo. Nu kör vi!


Gillar

Kommentarer

taylorsroom
taylorsroom,

Åh vilket stort steg! Glad för din skull 😃 Grattis 😃 <3

nouw.com/taylorsroom
marietheresel
marietheresel,

Stort tack fina du! <3

nouw.com/marietheresel
sarasweedzkitchen
sarasweedzkitchen,
Grattis 😃❤️
nouw.com/sarasweedzkitchen
marietheresel
marietheresel,

Tack så mycket! 😊 <3


nouw.com/marietheresel