Ett tips till mina fellow nature addicts (plus en rabattkod till er <3)

Inlägget är skrivet i samarbete med utomhusliv.se


Att jag är en riktig naturälskande trädkramare har väl inte undgått någon? Finns det något bättre än att ta med en ryggsäck med godsaker och en termos varm choklad, och traska rakt ut i skogens lugn? Jag tror faktiskt inte det. Jag är den där som alltid väljer skogen och naturen före solresor och lyxhotell. Jag känner mig aldrig så lugn och harmonisk som när jag får gå och lägga mig i ett tält eller i en stuga långt bort från samhällets mönster och boxar. Det är ett måste för mig, att kunna fly till moder jords naturliga famn, där det inte finns några normer eller borden utan bara massa kärlek och förståelse.

Jag är övertygad om att det är där vi egentligen hör hemma, och att det är otroligt nyttigt för själen att ibland återvända dit, om så bara för en stund. Ta med kameran på en promenad, plocka lite svamp eller bär. Eller för en längre stund och stanna över natten och vakna till en porlande bäck och kvittrande fåglar, och en soluppgång som gör en lycklig inombords.


Klicka på bilden för att komma till den supersnygga termosen!


Jag är dock en frusen person och det går inte längre att ränna runt i skogen i träningstights och linne, så jag har börjat titta på lite varmare (supersnygga och fotovänliga - viktigt viktigt) friluftskläder till höst och vinter. Jag hittar så gott som allt jag önskar mig hos Utomhusliv och har sammanställt en liten önskelista. Vill ni se? Klart ni vill!

Snyggbyxor från Pinewood del 1.


Snyggbyxor från Pinewood del 2. (De är såklart funktionella och av jäkligt bra kvalitet också!)De här lysande hundhalsbanden är bara så himla bra för våra fyrbenta vänner så de syns på promenaderna både på väg och i skog. Det går dessutom att fästa kopplet direkt i halsbandet, så det är extra smidigt. Love 'em!Den här Urban Assault-ryggsäcken är ju löjligt vacker och så himla jag. Den är på rea och fungerar precis lika bra till vardags som till utflykten. Jag vill använda den typ jämt.Och sist men inte minst, denna Ortovox fleece-tröja som bara är så snygg att jag inte ens vet vad jag ska säga. Den är dessutom på rea och givetvis på väg hem till mig! Super för en liten fryslort som mig då den värmer duktigt.Och vet ni vad? Med rabattkoden Eachtrannach_höstpromenad får ni hela 15% rabatt hos Utomhusliv. Den gäller för alla kläder från Pinewood och Ortovox samt för Pinewoods skor, och kan användas obegränsade gånger till och med 15:e november. Varsågoda mina små gullefjun <3.


Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Åh detta inlägg skulle jag lika gärna kunna skriva, trädkramare is the shit! Tack för rabattkoden <3
nouw.com/artibus