En annorlunda jul

Dan före dan ...


Mörkret har varit närmare konstant den senaste månaden. Det har legat som ett gråvitt kastrullock över hela tillvaron. När jag inte kan se den blåa himlen eller stjärnorna på så länge drabbas jag nästan av klaustrofobi. Men idag sken den, solen, från morgon till kväll (eller åtminstone till runt 15, då den gick ner). Även om jag suttit inne och jobbat med undertexterna till ett seminarium om runor så gör det något med humöret att solen hänger med utanför fönstret. Och nu på promenaden med Nisse syntes månen och stjärnorna tydligt.

Den här julen blir annorlunda. Jag, P och Nisse ska fira själva i vår lilla vrå av världen. Vi har planerat grötfrukost, sill-lunch och ett ambitiöst julbord bara för oss. Jag saknar familjen, men jag är oerhört tacksam över att få fira med några av de jag älskar. Det finns många som har det otroligt mycket värre, och mitt hjärta blöder för dem.

Nu ska jag ta en varm dusch, och när P kommer hem ska vi förbereda köttbullarna till imorgon och titta på Ensam hemma 2.

Hur firar ni jul i år? Skiljer det sig från hur ni brukar göra?


Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Detta år får vi göra på bästa sätt

nouw.com/stenhagenbettan
hilmak
hilmak,

Jag tror ni kommer få hur mysigt som helst! ❤️ Kram!!

nouw.com/hilmak