Något som är helt och hållet jag

Godmorgon kompisar.

Det är en ny vecka och lilla lägenheten är julpyntad och redo. I kylen står en griljerad skinka och en saffranskladdkaka. Vi börjar så smått planera för julafton. Det är första året vi firar bara vi tre; jag, P och Nisse. Min mamma och P's föräldrar är i riskgrupp, så det får helt enkelt bli så. Det blir tomt, men vi kommer få det mysigt.

I skrivande stund har jag precis klivit upp och kokat mig en kopp te. Jag ska strax göra gröt och få i mig frukost innan jag börjar jobba. Idag ska jag undertexta ännu en julfilm. Ser fram emot det. För övrigt börjar jag känna sug efter nya projekt. Jag vill utvecklas ytterligare, nå fram till fler, hitta mitt fokus. Såna perioder spretar jag, innan jag liksom hittar rätt. Som jag tidigare sagt; det är så otroligt mycket jag vill göra.

När jag, på endast en månad, lyckades förändra mitt liv fullständigt, landa flera drömjobb och utvecklas till en fullfjädrad entreprenör på nolltid börjar jag liksom tro på att jag kan göra en hel massa grejer. Det är en lite berusande känsla som gör det svårt att sitta still. Konstanten är att jag vill hjälpa andra att uppnå samma resultat och självkänsla. Det som varierar är hur jag vill göra det. Sätten är liksom oändliga, och det vore roligt att komma på något som känns helt och hållet jag, istället för att göra något som redan är gjort flera gånger. Det är vad min hjärna söker efter, och det är därför jag spretar. Tills jag hittar mitt fokus.

Men nåväl. Först och främst gröt och jobb.

Vad gör ni idag?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Nu ska det bakas lite

nouw.com/stenhagenbettan