Lägenhet, utsikt och skrivkurs

Så mycket bra

Just nu sitter jag på den mysigaste platsen i vår nya lägenhet och tittar på solen som går ner bakom bergen. Himlen är både bebisblå och våldsamt orange. Jag blir glad i själen varje gång jag tittar ut genom fönstren. Utsikten är fantastisk.

Det tog lång tid men främst mycket energi att flytta, och igår var jag på benen i tolv timmar och ställde i ordning nya lägenheten. Vi trivs så himla bra. Nisse också, jag tror aldrig han varit så lugn i en annan bostad. Klart godkänt, säger han. Idag tog vi en lite längre morgonpromenad, men det är för kallt för att Nisse ska kunna vara ute särskilt länge. Men det är vackert.

De här bilderna är tagna precis ovanför oss.

Och annars då?

Igår startade skrivkursen jag ska gå den här terminen och jag har nyss lämnat in första uppgiften, på ämne miljö och längtan. Högst en sida fick man skriva. Min text blev mycket kortare än så, men jag är väldigt nöjd med den. En ögonblicksbild av mig stående på en av La Pareds klippor, med P's armar runt mig och en liten hand i min. Jag är otroligt tacksam och glad över att jag får gå den här kursen, och tror den kommer lära mig massor.

I övrigt har jag fått en ny bok att översätta, så det är vad jag pysslat med idag. Nu ska jag strax ta promenad nummer två för dagen, och sen ska jag läsa en novell i skrivkursen i väntan på att P kommer hem med en underbar kontorsmöbel som jag fyndade på Blocket idag.

Vad har du för dig?

Gillar

Kommentarer