Drivet och elden som brinner inom mig

God kväll kompisar.


Dimman har legat tät över Falun idag. Vi har unnat oss riktigt långsamma morgnar hela helgen. I förmiddags stekte jag pannkakor till brunch och P tog hand om tvätten. Jag jobbade ett par timmar innan vi tog en promenad. Det var otroligt vackert och väldigt mystiskt, inte minst kring kyrkogårdarna. Vi åkte och handlade så vi klarar oss några dagar, och när vi kom hem tog jag en lång, varm dusch medan P lagade mat. Nu har jag precis tagit ut en brownie-kaka ur ugnen och planen är att börja på en ny serie.

Jag är lite överhopad av jobb just nu, men ändå så otroligt nöjd och lycklig. Jag har bestämt mig för att jag ska sätta ihop en onlinekurs och bygga en medlemsportal, och utifrån dessa ska jag hjälpa kvinnor att hitta nya arbetsmöjligheter online och kunna jobba hemifrån, eller varifrån de nu vill. Det kommer att ta ett tag att fixa allt, jag har ingen aning om hur man gör hälften av det praktiska som måste till. Men jag lär mig, och det kommer att bli väldigt bra när det är klart.

Men just nu fokuserar jag på översättning av bok, eftersom jag har deadline den 12:e december. Om några dagar kommer jag att ligga i fas med det mesta, och då ska jag fokusera på undertextning ett tag. Planeringen för kursen och portalen pågår hela tiden, men jag kommer nog inte sätta spaden i jorden förrän efter jul och nyår, när vi kommit i ordning i lägenheten i Tällberg. Då ska jag försöka ha allt på planeringsstadiet klart så att jag kan börja spela in kursmaterial.

Jag har så många drömmar att uppfylla. Jag älskar drivet och elden som brinner inom mig.


Gillar

Kommentarer